Vytvoření grafického návrhu nového webu pro ZO ČSOP Klenice

Publikováno: 1. září 2024 /

Grafický návrh nového webu byl podpořen z výzvy č. 0461 – Kreativní vouchery II v rámci Národního plánu obnovy – iniciativa Kreativní vouchery komponenty 4.5 Rozvoj kulturního a kreativního sektoru. Projekt je podpořen z finančních prostředků EU.

Jedná se o projekt s registračním číslem 0461000466 realizovaný od 01.03.2024 do 30.09.2024. Cíl dotace: Podpora vzájemné spolupráce kreativních profesionálů Celostátní galerie kreativců a podnikatelského sektoru v oblasti kreativních inovací. Účel dotace: Grafický design stránky (včetně barev, typografie a obecného vzhledu), UI/UX design a studie, Responzivní design (pro optimalizaci pro mobilní zařízení a různé velikosti obrazovek), Návrh interaktivních prvků, Vytvoření konceptu, tvorbu obsahu a rozložení obsahu, Úprava loga pro využití na webu, Zajištění a úpravy fotografií pro následnou realizaci webu.
Vybraným kreativcem je Jan Korytář, IČO: 09156844.

Jedná se pouze o grafický návrh, samotná realize nového webu se do projektu nevztahuje.

Máte dotaz?

Zaujal vás náš program nebo máte nějaký dotaz? Rádi vám odpovíme! Neváhejte využít náš kontaktní formulář nebo nás kontaktujte přímo e-mailem.